Inter Milan hävisi sunnuntaina yllättäen Atalantalle 3-4-lukemin ja joukkueen pääseminen ensi kaudeksi Mestarien liigaan näyttää jo melko mahdottomalta.

Seurajohtaja Massimo Moratti oli ottelun jälkeen järkyttynyt erotuomaritoiminnasta. Inter johti vielä tunnin kohdalla 3-1-lukemin, mutta seuraava maali, Atalantan rangaistuspotkuosuma, käänsi pelin.

Moratti oli täysin eri mieltä tuomiosta. Tuomari näki Inter-puolustaja Walter Samuelin pelanneen keskitystilanteessa palloa kädellä rangaistusalueella.

– Tällainen rangaistuspotku muuttaa koko pelin. Se oli epäreilu tilanne. Luulen, että olemme pelanneet 21 sarjakierrosta ilman, että olisimme itse saaneet rangaistuspotkun , Moratti puhkui Football-Italian mukaan.

– Tilastollisesti se on lähes mahdotonta, että meidän pelaajaa ei olisi sinä aikana rikottu rangaistusalueella kertaakaan. Minulla ei riitä enää usko hyvään tuomaritoimintaan.

Interin päävalmentaja Andrea Stramaccioni oli samoilla linjoilla.

– Tuomari keksi rangaistuspotkun tilanteessa. Se ei ollut rike, tuomari vain halusi tuomita rangaistuspotkun jostain mitä ei koskaan tapahtunut.

Inter on sarjassa viidentenä. Viimeiseen Mestarien liigan paikkaan on eroa jo kahdeksan pistettä, kun seitsemän peliä on kärkijoukkueilla vielä pelaamatta.