Kevätkaudella Valioliigan mestaruustaistelusta kamppailuun nelossijasta pudonneen Arsenalin ranskalaisluotsi Arsene Wenger on asettanut yksiselitteisen tavoitteen pelaajistolleen.

Joukkueella on edessä vielä viisi liigapeliä sekä FA Cupin finaali, minne Arsenal eteni kaatamalla viikonloppuna Wiganin niukasti vasta rankkareilla. Vastaan tulee toinen liigaseura Hull City.

– Kun olet semifinaalissa ja voitat sen, se poistaa hieman paineita joukkueesta sillä saralla. Haluamme nyt ponnahtaa takaisin myös Valioliigassa. Taistelemme Evertonin kanssa (Mestarien liigaan oikeuttavasta) neljännestä sijasta ja kyse on meidän tasaisuudesta viime peleissä. Tavoitteenamme on ottaa viisi voittoa, Wenger kertoi ESPN:lle.

– En tiedä tarvitseeko ne kaikki voittaa neljättä sijaa varten, mutta en halua luoda muun laisia mielikuvia.

Everton ohitti Arsenalin kahdella pisteellä ja molemmilla on yhtä monta peliä. Arsenal ei kohtaa enää kärkipään joukkueita toisin kuin Everton, jolla on vielä pelit molempia Manchesterin joukkueita vastaan.

– Heillä on hankalia pelejä, mutta niin on meilläkin. Keskitymme nyt vain omaan tulevaisuuteemme, Wenger päättää.

Joukkueet ovat molemmat tulessa viikolla. Arsenal isännöi West Hamia tiistaina ja Everton Crystal Palacea keskiviikkona.