Veikkausliigan jo viime viikonloppuna aloittaanut ja FC Hongan maalijuhlisssa 4-3-lukemin kaatanut MYPA saa FC Lahden sunnuntaina vieraaksi. Lahtelaisille ottelu on ensimmäinen liigassa.

MYPA-luotsi Antti Muurinen odottaa avauspeliä astetta kovempaa vastusta, kun vielä viime kaudella MYPA:aa luotsaanut Toni Korkeakunnas tuo joukkonsa vieraaksi

– Lahdella riittää taitoa jokaiselle pelipaikalle. Rinki ei ole yhtä laaja kun HJK:lla, mutta silti rankkaus peräti hopealle ei ole perusteeton, Muurinen miettii yleisiä ennakko-odotuksia.

- Ehkä meillä on sekunnin etu sen vuoksi, että olemme jo pelanneet mutta Lahti ei. Meillä oli avausottelussa nähtävissä melkoisesti jännittämistä, jonka vuoksi MYPA muun muassa rikkoi ihan liikaa. Virheitä on kyettävä vähentämään, jotta emme anna yhtä paljon erikoistilanteita kuin Honka sai.

Muurisen avauspeli oli ehtää sexyfootballia. Seitsemän maalia syntyi ja yleisö viihtyi, joskaan konkariluotsi itsekin olisi mieluimmin nähnyt omiin menevän vähemmän osumia.

– Olihan se ottelu ”nimimerkillä valmentajan painajainen”, mutta yleisölle riitti nähtävää — varsinkin kun taistelimme täyden pistepotin, Muurinen iloitsi.