HJK pelasi 2-2-tasapelin APOEL:a vastaan Mestarien liigan karsinnoissa. Tasapeli on pettymys, sillä helsinkiläiset johtivat ottelua jo 2-0.

HJK johti ensimmäisen jakson jälkeen 2-0 Demba Savagen osumilla. 11. minuutin kohdalla Savage pelattiin laidasta läpi ja gambialainen pisti pallon vasempaan alakulmaan.

Ensimmäisen jakson lopussa HJK sai vielä rangaistuspotkun, josta toinen osuma syntyi. Nikolai Alho kaadettiin rangaistusalueella, ja Savage kävi pistämässä pelivälineen verkkoon yhdestätoista metristä.

Kandji hölmöili

Ottelun luonne muuttui täysin toisen jakson alussa, kun Macoumba Kandji sai punaisen kortin. Hyökkääjä näki punaista kahden keltaisen kortin takia. Molemmat varoitukset olivat täysin tarpeettomia.

HJK joutui alivoimalla puolustustaistelun keskelle. APOEL sai peliä paremmin hallintaansa ja iski lopulta kahdesti. Ensiksi Tomas De Vincenti puski pallon maaliin 71. minuutilla. Pari minuuttia myöhemmin oli Cillian Sheridanin vuoro.

HJK:lla ei toiselle jaksolle kovin ihmeellisiä maalintekopaikkoja enää syntynyt alivoimalla pelattaessa.

Joukkueet kohtaavat toistamiseen viikon päästä Nikosiassa, Kyproksella.