MYPA:n peliviikko huipentuu sunnuntaiseen kotiotteluun IFK Mariehamnia vastaan. Päävalmentaja Antti Muurinen osaa odottaa tiukkaa peliä.

– Hävisimme aiemmin tällä kaudella IFK Mariehamnille 2-1 vieraskentällä. Vastassa on kahdeksan maalia tehnyt Luis Solignac, joka on hieno pelaaja. Heillä pelaa myös MYPAlaisille tuttu David Ramadingaye ja mielenkiintoisia pelaajia kuten Duarte Tammilehto ja Diego Assis, Muurinen luettelee seuran verkkosivuilla ja jatkaa:

– Maarianhaminassa pelaa ennen kaikkea tietysti A-maajoukkueen portteja kolkutteleva Petteri Forsell, jolla on erinomainen molempijalkainen potkutekniikka.

MYPA:n edellinen liigavoitto on toukokuulta, joten joukkue haluisi palata kolmen pisteen tielle. Kovin hyvin tosin ei ole kulkenut Ahvenmaallakaan.

– IFK Mariehamnin tämän vuoden piti olla menestyksellinen, ja joukkue rankattiin ennen kautta korkealle. Tulemme iloisina, onnellisina ja levänneinä liigaotteluun. Voitto on mielessä, Muurinen toteaa.

MYPAn kokoonpanosta puuttuu pitkäaikaispotilaiden Stefanon ja Sasha Anttilaisen lisäksi pelikieltoa kärsivä Nosh A Lody. Pyry Soirin pelikunto on päävalmentajan mukaan vielä iso kysymysmerkki. Apuvalmentaja Mike Keeney ei ole MYPAn mukana ottelussa, sillä hän suorittaa huomenna valmennuskurssia.

Veikkausliigan pelit 13.7.

MYPA – IFK Mariehamn
VPS – FC Honka