Rapid Wien johtaa ensimmäisen 45-minuuttisen jälkeen 2-1 ratkaisevaa Eurooppa-liigan karsintaottelua. Tällä tuloksella ottelu etenisi jatkoajalle.

Peli alkoi HJK:n kannalta vaikeasti. Itävaltalaisisännät saivat luotua vahvan paineen helsinkiläisten puoliskolle. Ei kestänyt kuin noin puoli minuuttia ja pallo oli HJK:n tolpassa.

Rynnistys tuotti Rapid Wienille lopulta tulosta. 19-vuotias Louis Schaub osoittautui hehkutuksen arvoiseksi. 10. minuutin kohdalla nuorukainen ampui vasurilla pallon maalin pilkun kohdalta. Kolme minuuttia myöhemmin Schaub laukoi tyylikkäästi jo toisen kerran pelivälineen verkon perukoille, tällä kertaa rangaistusalueen rajalta.

2-0-tilanteessa HJK:n tilanne näytti lohduttomalta. Macoumba Kandji onnistui kuitenkin iskemään kavenusosuman kulmapotkusta sutien pallon sisään maalin edustalta – ja näin tilanne on edelleen täysin auki tässä otteluparissa.

HJK oli ajottain pahasti vaikeuksissa isäntien kanssa. Jakson edetessä peli kuitenkin tasoittui. Klubilla on vielä kaikki mahdollisuudet edetä historiallisesti Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.