VPS ja SJK iskevät sunnuntaina yhteen Veikkausliigan illan ainoassa ottelussa. SJK on hienosti kolmantena sarjassa, viime ajat alavireisesti pelannut VPS on puolestan kahdeksas.

Joukkueet ovat aiemmin kaudella kohdanneet kesäkuussa ja SJK nappasi silloin historiansa ensimmäisen liigavoiton naapuriseurasta Johannes Laaksosen viime hetken maalilla.

– Päästään sunnuntain otteluun ehjän Jaro pelin jälkeen ja tiedetään että vastaan tulee motivoitunut joukkue, joka haluaa päästä vielä mukaan mitalitaisteluunkin. He haluavat kaataa meidät, joten siitä tulee hieno testi, SJK päävalmentaja Simo Valakari ennakoi seuran tiedotteessa.

Ottelussa pelataan myös alueen herruudesta, sillä joukkueiden omassa Pohjanmaan Liigassa yhdessä Jaron kanssa. SJK:n voitto tarkoittaisi koko keskinäisen liigan voittoa.

– Kaikissa kilpailuissa lähdetään aina voittamaan mihin osallistutaan, joten olisi hienoa voittaa Pohjanmaan Liiga sunnuntaina. Meillä on alla hyvä peli ja tulos Jaroa vastaan ja siitä on hyvä jatkaa seuraavaan otteluun. Tietenkin tämä on samalla kolmas peli viikon sisään, mutta väsymyksen pystyy siirtämään sivuun kun on VPS vastassa, SJK-hyökkääjä Toni Lehtinen puntaroi.

– Muistaa sen viime ottelun siellä, ja sen mikä fiilis oli kun Johnny Laaksonen teki voittomaalin viime minuuteilla. Oli aivan mahtava tunne ja tunnelma. Kaikki me saamme extra-latauksen peliin ja voi kyllä lähteä sinne luottavaisin mielin. Tietenkään VPS:ää ei voi lähteä aliarvioimaan. Heillä on hyvä joukkue, joka on ehkä vähän alisuorittanut.