Huuhkajien keskikenttämies Alexander Ring jatkoi hyvää alkukauden maalivirettään tekemällä jo kauden neljännen osumansa Saksan 2. Bundesliigassa ja maalin jo kolmannessa ottelussa peräjälkeen.

Kaiserslauternia edustavan Ringin maali oli joukkueensa 1-3-kavennusosuma vieraspelissä Nürnbergiä vastaan ja se syntyi 62. minuutilla.

Keskikentän hyökkäävässä roolissa pelaava Ring nousi vahvasti topparien keskeltä vapaaksi ja ohjasi läheltä matalan keskityksen veron perukoille.

Ring alusti myös joukkueensa toisen maalin 70. minuutilla. Hän pelasi pallon laitaan, mistä keskitys löysi takatolpalle nousseen Chris Löwen, joka ohjasi pallon ensimmäisellä kosketuksella maalin kattoon.

Ottelu päättyi lopulta isäntäjoukkue Nürnbergin 3-2-voittoon Kaiserslauternin kovasta lopun painostuksesta huolimatta. Kaiserslautern olisi voitolla noussut sarjan kärkeen, mutta nyt sijoitus on viides kahdeksan täyden kierroksen jälkeen.

Nürnberg nousi viimeistä edelliseltä sijalta neljä pykälällä 13. paikalle.

(Päivitys 23.10: Päivitetty uutinen, tulokseen ei muutosta alkuperäisestä uutisesta. Lisätty joukkueiden sijoitukset sarjassa.)