Huuhkajien nuori hyökkääjä Joel Pohjanpalo, 20, iloitsee hyvästä vireestään. Hän on tehnyt Saksan 2. liigaseura Fortuna Düsseldorfille nyt jo maalin kolmessa ottelussa peräjälkeen. Koko kauden maalisaldo on samoissa lukemissa.

Pohjanpalo itse muistuttaa siitä, että tehosaldo on erinomainen viime kauden loppu mukaan lukien. Hän oli syystä tai toisesta alkukaudesta muutaman pelin pienemmässä roolissa, mutta on kentälle päästyään näyttänyt tasonsa.

– Edellisessä seitsemässä pelaamassani liigaottelussa olen tehnyt kuusi maalia! Alkaa tuntua siltä, että olen löytämässä rytmini, Pohjanpalo iloitsee Twitter-tilillään.

Pohjanpalo teki viime kauden kahteen viime peliin kolme maalia saman sarjan joukkueen VfR Aalenin paidassa ja nyt on tehnyt kolme osumaa viiteen otteluun Fortunassa.

Fortuna on joutunut tyytymään tasapeleihin, mutta on edellisissä peleissä joutunut nousemaan takaa edes pisteen saavuttaakseen. Sunnuntaina joukkue nousi kahdesti rinnalle 2-2-tasapelissä RB Leipzigiä vastaan.

– 2-2-lukemat on ok, olimmehan kaksi kertaa tappiolla. Meidän kuitenkin täytyy alkaa voittaa näitä otteluita, Pohjanpalo painottaa.

Askelia eteenpäin uralla

Pohjanpalo on Fortunassa lainalla pääsarjan Bayer Leverkusenista, joka on vuokrannut miehen HJK:lta.

Pohjapalo siirtyi alkujaan Saksaan viime syksynä ja pelasi kauden Aalenissa lainalla. Mies vakiinnutti kaudeen edetessä roolin avauksessa ja teki kevätkaudella viisi maalia.

Pohjanpalo on mukana koostamassamme galleriassa viime viikon suomalaisonnistujista. Katso muut tehomiehet tästä.

Joel Pohjanpalo

@JPohjanpalo
2-2 is ok although we were losing two times but we need start winning games again! #f95

Joel Pohjanpalo

@JPohjanpalo
In the last 7 league matches I have played I have scored 6 times! I'm starting to feel like I have found the right rhythm!#f95