Huuhkaja-hyökkääjä Joel Pohjanpalo teki maalin jo toisessa ottelussa peräjälkeen Saksan 2. liigassa. Pohjanpalon edustama Fortuna Düsseldorf tasasi pisteet 1-1-lukemin VfL Bochumin vieraana.

Nuori maajoukkuekärkemme oli avauksessa ja hänen tekemä tasoitusosuma syntyi 67. minuutilla. Bochum oli mennyt johtoon 14. minuutilla. Pohjanpalo sai vielä pallon toistamiseen verkkoon, mutta tilanne tuomittiin paitsiona.

Maalintekijä otettiin vaihtoon 83. minuutilla.

Bochumin paitaan kesän lopulla HJK:sta siirtynyt Mikael Forssell , 33, pääsi puolestaan vaihdosta kentälle 75. minuutilla. Entinen HJK:n hyökkäyspari ehti siten olla kentällä yhtä aikaa kahdeksan minuuttia.

Bochum on sarjassa neljäs ja Fortuna kuudes, kun seitsemäs kierros on saatu nyt kokonaisuudessaan pelattua.

Fortuna Düsseldorf

@f95
Toller Angriff über #Liendl und #Schauerte, dessen Pass in die Mitte verwandelt @JPohjanpalo zum 1:1! #f95 #BOCF95