Molden puolustaja Joona Toivio sai jälleen viikonloppuna vastuuta Norjan pääsarjassa. Tällä kertaa Huuhkajien luottomies luuti oikeana pakkina.

Molde onnistui sunnuntaina voittaen Lilleströmin 3-2-lukemin. Näin joukkue vankisti asemiaan sarjakärjessä.

– Kahdeksan pisteen johto, ja mestaruus täysin omissa käsissä. Ensi viikolla meillä on Cupin semifinaali Stabækkia vastaan vieraissa. Haemme ehdottomasti voittoa pelistä ja olemme ennakkosuosikkeja, Toivio miettii pelaajatallinsa OrsaSportin sivuilla.

– Viime vuoden finaali ja Cupin voittaminen olivat uskomattoman hieno kokemus, mutta kaikki muutkin haluavat finaaliin. Cupfinaali on Norjan futisvuoden kohokohta ja mahtava tapahtuma. Kun Euroopassa epäonnistuttiin, niin nyt on Tupla tavoitteena.

Jos Toiviolla kulkee seurajoukkueessa, niin hyvin menee myös Huuhkajissa.

– Karsintojen ensimmäinen peli takana, kolme pistettä taskussa ja lohkon kärkisija, ei sitä paljoakaan enempää voi toivoa tässä vaiheessa. Loistava alku karsintoihin, vaikka jossain vaiheessa peliä näyttikin hieman vaikealta. Pelasimme pääosin hyvin, ja näytimme henkistä vahvuutta kun nousimme tappiosta selvään voittoon.

– Oma pelini taas mallia perus, ainahan sitä haluaa pelata, ja toivottavasti vastuuta tulee myös seuraavissa peleissä. Paikkaani maajoukkueen puolustuksessa en ole kenellekkään antamassa! Innolla siis kohti ensi kuun kotiotteluita ja pidetään lohkon kärkisija hallussa! Toivio asettaa tavoitteeksi.