Huuhkaja-pelaaja Markus Halsti pelasi täydet minuutit keskikentän pohjalla, kun hänen edustamansa Malmö FF otti Mestarien liigassa avausvoittonsa Olympiakosin kustannuksella 2-0-lukemin. Ottelun maalit teki Markus Rosenberg molemmilla puoliajoilla.

A-Lohkon toisessa ottelussa Atletico Madrid kaatoi Juventuksen. Lohkossa kaikki joukkueet ovat keränneet kolme pistettä.

B-lohkossa Basel kaatoi kotonaan Liverpoolin 1-0. Lohkon kärjessä on toisen voittonsa ottanut Real Madrid. Basel ja Liverpool ovat kolmessa pisteessä, Realille hävinnyt Ludogorets on nollilla.

C-lohkossa Zenit ja Monaco jakoivat pisteet 0-0-lukemin ja johtavat lohkoa tasapistein neljällä pisteellä. Leverkusen otti avauspisteensä 3-1-voitolla Benficasta.

D-lohkon kärjessä on toisen voittonsa ottanut Borussia Dortmund. Arsenal nousi lohkossa kakkoseksi kaatamalla Galatasaryn 4-1-lukemin ja on kolmessa pisteessä. Danny Welbeck teki maaleista kolme. Galatasaray ja Anderlecht ovat hännillä yhdessä pisteessä.