Liverpoolin ikoni ja kapteeni Steven Gerrard vihjaa siitä, että mies saatetaan nähdä vielä jonkin toisen seuran nutussa urallaan.

34-vuotias keskikenttämies pelaa viimeistä sopimuskauttaan ja koko uran seuraa edustanut oma kasvatti ei ole toistaiseksi käynyt jatkoneuvotteluja lainkaan.

– Voin vain huolehtia tästä kaudesta, koska minulla on sopimus vain tulevaan toukokuuhun asti. Haluan saada kaiken mahdollisen irti tästä ajasta. Varmaa on, etten aio lopettaa uraani ensi kesään, Gerrard kommentoi Daily Mailille.

– Nyt pitää katsoa ja odottaa jatkanko uraani täällä vai jossain muualla. Kyse on seuran päätöksestä. Jos he eivät halua minua, lähden katsomaan mitä muuta elämää tuolla on.

Gerrard on pelannut kuluvalla kaudella jokaisessa liigapelissä. Gerrard on aiemmin vihjannut, että voisi mahdollisesti seurata Frank Lampardin esimerkkiä eli tehdä sopimuksen MLS-sarjaan. Lampard teki kesällä sopimuksen vuonna 2015 sarjaan liittyvän New York City FC:n kanssa, mutta pelaa syksyn lainalla Manchester Cityssä.