Mario Balotelli on antanut itselleen arvion alkukaudesta Liverpoolissa. Mies siirtyi seuraan kesän lopulla AC Milanista 16 miljoonalla punnalla, mutta hän ei ole pystynyt ottamaan suurta roolia joukkueessa.

Monet odottivat miehestä Barcelonaan siirtyneen Luis Suarezin manttelinperijää, mutta 31 liigamaalia viime kaudella tehneen pelaajan saappaat ovat olleet liian suuret. 23-vuotias kärkimies ei ole tehnyt maaliakaan Valioliigassa. Sekä Mestarien liigassa että Liigacupissa hän on tehnyt maalit kuitenkin.

– Annan itselleni arvosanan numeron seitsemän. Juoksen kentällä enemmän kuin aiemmin, maalit tulevat kyllä ajan myötä, Balotelli kommentoi FoxSportsin videohaastattelussa.

Balotellin mukaan hän on muuttanut pelityyliään aiemmasta.

– En ole aiemmin juossut kentällä niin paljon kuin nyt. Yritän prässätä paljon. En pysty samaan kuin (puolustajilta palloja riistänyt) Luis Suarez. Hän juoksi todella paljon.

”Elämässäni ei ole mitään ongelmia”

Liverpoolista on suhteellisen avoimesti kerrottu hyökkääjätilannetta arvioitavan tulevaan siirtoikkunaan asti. Mikäli tarvetta on, saatetaan uutta verta hakea ryhmään.

– Toivottavasti voin jäädä seuraan ja olla paras. Elämässäni ei ole mitään ongelmia. Harjoittelen kovaa ja teen paljon töitä kentällä. Valioliiga-maali on tuloillaan, olen ollut vain epäonnekas. Niin kauan kuin uskon itseeni, kaikki on hyvin, Balotelli jatkoi.