SJK on tehnyt uusia pelaajasopimuksia. Timo Tahvanainen kirjoitti vuoden jatkosopimuksen. Lisäksi joukko junioreita sai myös pestit.

Elias Ahde, Jesse Sarajärvi ja Paavo Valakari saivat kolmen vuoden mittaiset pelaajasopimukset. Emil Lindmanilla on myös sopimusta kaudesta 2015.

– Timo Tahvanainen on rutinoitunut ja monikäyttöinen pelaaja, joka on iso lisä meidän joukkueelle, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari Tahvanaisen jatkosopimusta seuran verkkosivuilla.

– Junioripelaajien kanssa teimme pitkät sopimukset ja olemme kehittäneet meidän valmennusryhmää, jotta pääsemme entistä paremmin kiinni yksilökeskeiseen valmentamiseen ja siten auttamaan junioreita kehittymisessä huipputasolle. Tämä vaatii myös nuorilta pelaajilta seuraavan kolmen vuoden ajalle sitoutumista, tekemään sen työn mitä se vaatii.

– Kolmen vuoden sopimus antaa meille myös rauhan toimia siten, että nuori pelaaja itse on sen kehityksen keskiössä. Kauden aikana nostamme varmasti lisää junioreita mukaan joukkueeseen, kertoo Valakari.