Manchester Cityn topparikapteeni Vincent Kompany joukkuekavereineen isännöi Barcelonaa Mestarien liigan pudotuspeliottelussa tiistaina.

Otteluparin toinen osaottelu pelataan kolme viikkoa myöhemmin Barcelonassa.

City tarvitsee kotipelistään hyvän tuloksen, koska Barcelona on erittäin vahva kotiyleisönsä edessä. Kompanyn mukaan Valioliigasta löytyy kuitenkin fyysisesti kovempia koitoksia kuin se, mutta Barcelonan kanssa kyse on muusta.

– Barcelonan kyky ei ole koko ottelun kestävä vastustajan vahingoittaminen. Esimerkiksi Stoke-vieraspelit ovat rankempia. Barcelonan tappavuus tulee siitä, että he voivat yhtäkkiä sekunnissa löytää ratkaisupaikan, Kompany kertoi lehdistötilaisuudessa Goal-sivuston mukaan.

– Barcelonalla on riveissään useampia ratkaisuun kykeneviä pelaajia kuin millään muulla joukkueella maailmassa. Olen kuitenkin itse tullut jalkapallon pariin pelaten tällaisia pelejä ja tällaisissa otteluissa haluan pelata.

Mestarien liigan neljännesvälierien 1. osaotteluita pelataan tällä viikolla neljä kappaletta. Yllä mainitun kamppailun lisäksi tiistaina kohtaavat myös Juventus ja Dortmund. Keskiviikon ottelut ovat Arsenal-Monaco ja Bayer Leverkusen-Atletico Madrid.