Liverpool-hyökkääjä Daniel Sturridgen maajoukkuepelit estänyt loukkaantuminen saattaa pitää miehen kuukauden päivät sivussa pelikentiltä.

Englannin maajoukkueluotsi Roy Hodgsonin mukaan maajoukkuekärjellä on ”lievä lihasrepeämä”. Sturridge oli alunperin nimetty maajoukkueeseen, mutta jo alkuviikosta kerrottiin miehen olevan sivussa viikonlopun ympärillä pelattavista otteluista.

Sturridge sai vamman viime viikonlopuna sarjapelissä, kun Liverpool hävisi ManU:lle 1-2-lukemin.

Viime kaudella Valioliigassa peräti 21 maalia iskeneen Sturridgen kuluva kausi on ollut loukkaantumisten sävyttymä. Mies loukkaantui alkujaan syyskuussa maajoukkueleirillä ja palasi kentille vasta tammikuun lopussa.

Sturridgen arvioidaan nyt olevan sivussa ainakin seuraavasta Valioliiga-pelistä, missä vastaan tulee Arsenal sekä Englannin puolivälieräuusinnasta Blackburnia vastaan ja myös mahdollisesta cupin välierästä Aston Villaa vastaan.

Liverpool on Valioliigassa viides, mutta jo viisi pistettä top4-sijoista, mitkä oikeuttavat Mestarien liigan paikkoihin. Liverpoolilta puuttuu myös kolmesta seuraavasta ottelusta varmuudella pelikieltoa kärsivä Martin Skrtel.