Rovaniemen Palloseura on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen seurassa näyttöjä antamassa olleen 24-vuotiaan kroatialaisen hyökkääjäpelaaja Vilim Posinkovicin kanssa.

Kroaattikärki vakuutti seuran taidoistaan oltuaan joukkueessa kymmenen päivän testijaksolla. Mies pelasi testijakson aikana myös kaksi Liigacupin ottelua, SJK:a ja Ilvestä vastaan, joissa molemmissa kroaatti onnistui maalinteossa.

Posinkovic on pelannut aiemmin mm. Turkin ja Kreikan jalkapalloliigoissa, viime kaudella mies pelasi Kreikassa Iraklis Psachna-nimisessä joukkueessa Kreikan kakkossarjatasolla.

– Hänestä tuli hyvin positiivinen kuva niin harjoituksissa, peleissä kuin kentän ulkopuolellakin. Kyseessä on varsin taitava ja monipuolinen pelaaja, joka voi pelata molemmilla laidoilla, keskushyökkääjänä ja kymppipaikalla, RoPS-valmentaja Juha Malinen kommentoi seuran kotisivuilla.

184-senttinen kroaattikärki on todella tyytyväinen RoPS:n kanssa syntyneeseen sopimukseen.

– Kun tulin testiin, minulla oli tunne että haluan jäädä tänne. Nyt kun sopimus varmistui, olo on todella onnellinen ja fiilis hyvä. Uskon että minä voin taidoillani auttaa RoPS:aa ja seura taas voi auttaa minua löytämään uuden alun urallani jalkapalloilijana.