Illan Mestarien liigan puolivälierien toinen osaottelu Real ja Atletico Madridin välillä saattaa vaikuttaa ratkaisevasti siihen, nähdään Real-luotsi Carlo Ancelottia seuran peräsimessä enää jatkossa.

Viime kaudella italialainen luotsasi seuran neljään pokaaliin: Mestarien liigan ja Espanjan cupin voittoon sekä UEFA:n Super Cupin että FIFA:n seurajoukkueiden turnauksen ykköseksi. Liigamestaruus jäi saamatta, kun juuri Atletico Madrid kiilasi Realin ja Barcelonan eteen.

Tällä kaudella kotimaan mestaruus on mahdollinen, mutta Barcelona johtaa tällä hetkellä sarjaa parin pisteen erolla eikä voitto oli enää Realin omissa käsissä.

Madridilaisseurat päätyivät viime viikolla Atleticon kotikentällä maalittomaan tasapeliin. Mikäli Real putoaa jatkosta kotipelinsä jälkeen, uskotaan sen olevan viimeinen naula Ancelottin arkuun. Jos liigamestaruuskin karkaa, saanee italialainen etsiä uuden työpaikan kertoo Goal-sivusto espanjalaisiin lähteisiinsä nojaten.

Realin taistelua ei helpota se, että seuralta puuttuu riveistä Gareth Bale, Luka Modric sekä Karim Benzema vammojen vuoksi ja lisäksi Marcelo on pelikiellossa.

Ancelottin tilalle on mediassa tuotu useaa huippunimeä, kuumimpana ehdokkaana ehkä Jürgen Klopp.