Chelsean keskikenttäpelaajalla Ramiresilla oli raskas sunnuntai.

Ramires, 28, oli nimettynä Chelsean aloituskokoonpanoon sunnuntain ottelussa Crystal Palacea vastaan. Brasilialainen voi kuitenkin pahoin ennen ottelua ja hänet korvasi ennen ottelun alkua Juan Cuadrado.

Chelsean päävalmentaja Jose Mourinho kertoi Ramiresin pahoinvoinnin äityneen niin kovaksi, että tämä joutui matkaamaan sairaalaan tarkempia tutkimuksia varten.

Ramires julkaisi Instagram-tilillään maanantaina kuvan, jossa hän kertoi tilanteestaan:

– Hei kaikki! Kuten näitte, olin hyvin sairas eilen vain minuutteja ennen ottelun alkamista munuaisongelmien takia, mutta nyt olen kunnossa ja kotona perheeni kanssa, Ramires kirjoitti.

– Luojan kiitos se ei ollut mitään vakavaa. Olen pelikunnossa muutaman viikon kuluttua, hän jatkoi.

Chelsea kaatoi sunnuntaina Crystal Palacen 1-0 ja varmisti Valioliigan mestaruuden viiden vuoden tauon jälkeen. Ramires oli luonnollisesti harmissaan siitä, ettei pystynyt jakamaan voiton riemua pelitovereidensa kanssa, mutta iloitsi joka tapauksessa uransa ensimmäisestä Valioliigan mestaruudesta.

– Olin surullinen etten päässyt osallistumaan juhliin kentällä, mutta olen hyvin iloinen tittelistä. Se oli ainoa titteli Englannissa joka minulla oli voittamatta. Onnittelut, Chelsea!