Osalla Newcastlen pelaajista on ongelma: he eivät halua perheitään St James´Parkille. Asiasta kertoo The Telegraph -lehti.

Newcastle on hävinnyt peräti kahdeksan viimeistä peliään. Perinteikäs seura on vain kahden pisteen päässä putoamisviivasta, kun kautta on vielä jäljellä kolme peliä.

Kaksi otteluista pelataan juuri Newcastlen kotona, St James´Parkilla. Ensin vastassa on West Bromwich Albion ja viimeisellä kierroksella vieraaksi tulee vielä West Ham.

Lehden mukaan osa ryhmän ulkomaalaisvahvistuksista ovat niin jännittynyneitä ja peloissaan tilanteesta pelata tässä kohtaa Newcastlen fanien edessä, että vaimoja, tyttöystäviä ja perhettä on neuvottu pysymään poissa lehtereiltä.

Newcastlen fanit ovat kyllästyneet ryhmän heikkoihin esityksiin, ja erilaisia protestointeja sekä boikotteja on jo nähty.

Newcastle on tiedottanut, että manageri John Carver saa jatkaa peräsimessä kauden loppuun asti. Tehtävään oli pyydetty Derby Countyn manageri Steve McClarenia, mutta hän ei ollut tässä kohtaa pestistä kiinnostunut.