FC Inter nujersi Helsingin Jalkapalloklubin numeroin 3-0 Turun Veritas-stadionilla. Ottelu oli Inter-laituri Mika Ojalan viimeinen ennen siirtymistä Saksaan, 3. Ligan VfR Aaleniin.

Tämän illan ottelussa show’n kuitenkin varasti Vincent Onovo, joka iski hattutempun. Nuoren nigerialaisen ilta kuitenkin päättyi ikävästi, sillä mies loukkasi polvensa 63. minuutilla laskeuduttuaan huonosti maahan pallontavoittelutilanteen jälkeen.

Inter jatkoi vahvoja kotiesityksiään turkulaisittain varsin runsaslukuisen kotiyleisön (4043) edessä. HJK on sen sijaan ollut varsin heikko vierasjoukkue viime aikoina. Sillä on nyt Veikkausliigassa seitsemästä viime vierasottelusta vain yksi voitto.

Inter pelasi tänäänkin vahvaa vastahyökkäyspeliä pystyen tarvittaessa liikuttamaan palloa nopeasti ahtaassa tilassa. Sankari Onovon lisäksi Interin puolustuslinja oli tänäänkin rautaisen kova. Tänään linjassa pelasivat vasemmalta oikealle: Petros Kanakoudis, Eric Matoukou, Juuso Hämäläinen ja Egzon Belica.

Interiin paluun tehnyt Serge N’Gal pääsi tänään kentälle 78. minuutilla. Kamerunilainen ei ehtinyt tuossa ajassa vielä tekemään suuria uratekoja.

HJK:n kausi jatkuu viikon päästä maanantaina paikalliskamppailulla HIFK:ta vastaan. Reilun kahden viikon päästä tiistaina Klubilla on edessään Mestarien liigan toisen karsintakierroksen vierasosaottelu latvialaista FK Ventspilsia vastaan. Inter kohtaa ensi sunnuntaina vierasottelussa VPS:n.