– Se on erittäin tärkeä peli ja pojat tietävät sen, lausui Italian valmentaja Luigi Di Biagio ennen Englannin kohtaamista.

Ottelu ratkaisee jatkajan alle 21-vuotiaiden EM-kisojen B-lohkossa. Italia on pakkovoiton edessä, sillä se on tällä hetkellä lohkon jumbo yhdellä pisteellään. Englanti on lohkokakkonen Ruotsi-voiton turvin.

– Englannilla on huipputason pelaajia, ja Harry Kane on ryhmän timantti. Jos pelaamme kuten Portugalia vastaan, luulen, että meillä on loistomahdollisuus voittaa tämä peli, sanaili Di Biagio.

– Tätä Italian ryhmää kunnioitamme. Heillä on joitakin taitavia yksilöitä, ja heillä on vahva kollektiivi, kuten italialaisilla aina on. Italia on suuri futismaa, Englannin valmentaja Gareth Southgate muistutti.

Portugali ja Ruotsi ratkovat lohkon toisen jatkajan. Portugali on lohkokärki neljän pisteen turvin, kun Ruotsi tulee Englannin perässä kolmessa pisteessä.

Ruotsia ei kannata vielä unohtaa, sillä länsinaapureiden recordi viime vuosilta on ihailtava.

– Olemme hävinneet vain kaksi peliä. 86. minuutilla Englantia vastaan ja Ranskaa vastaan play-offeissa marraskuun 2013 jälkeen. Tämä antaa meille paljon itseluottamusta, mutta olemme myös nöyriä ja kunnioitamme vastustajaamme, Ruotsin valmentaja Håkan Ericson kommentoi.

– Uskomme, että meillä on mahdollisuus voittaa heidät, Ericson lisäsi.

U21 EM-kisat (klo 21.45)

Englanti – Italia
Portugali – Ruotsi

Molemmat ottelut alkavat keskiviikkoiltana kello 21.45. Ne ovat nähtävissä Elisa Viihteen kautta suorana ja suomeksi selostettuna täältä.