Runsaasti uudistunut AC Milan otti Serie A:n avausvoittonsa, kun Empoli kaatui lauantaina 2-1-lukemin. Milan oli avauskierroksella hävinnyt Fiorentinalle 0-2-lukemin. Milan maaleista vastasivat kesän hyökkääjähankinnat Luiz Adriano ja Carlos Bacca. Tuorein tulokas Mario Balotelli seurasi ottelua vaihtopenkiltä.

AC Milanin vastuuvalmentajaksi täksi kaudeksi Sampdoriasta tullut Sinisa Mihajlovic ei ollut lainkaan tyytyväinen esitykseen pisteistä huolimatta. AC Milania on povattu lähellä kärkipäätä, mutta Mihajlovicin mukaan esitykset ovat samaa tasoa kuin viime kaudella. Tuolloin seura sijoittui vasta kymmenenneksi.

– Tuntuu kuin olisimme hävinneet. En voi sanoa olevani tyytyväinen. Mikään ei ole muuttunut viime kaudesta. Milan ei ansainnut voittaa tätä ottelua. On kuin joukkue olisi täynnä pelkoa. Jatkossa tarvitsemme enemmän personallisuutta kentälle, Mihajlovicia siteerattiin Soccerway-sivustolla.

– Viikot olemme tehneet töitä hyvin, mutta en ole nähnyt sen tuloksia kentällä. Voitimme tänään vain kahden loistavan hyökkääjämme ansiosta. He yrittivät koko ajan hakea pystyjuoksuja, mutta pelasimme palloa vain sivuttain ja menimme siitä, mistä aita on matalin.