Jose Mourinho avautui viikonlopun Southampton-tappion jälkeen medialle hänen ja joukkueensa kohtelusta.

Portugalilaisen mukaan käynnissä on ajojahti Chelseaa kohtaan, minkä tuorein näyte oli Radamel Falcaon saama varoitus filmauksesta.

– Tilanne tuolloin oli 1-1-lukemissa ja pelissä oli selvä rankkarin paikka. Taas kerran emme sellaista saaneet. Rankkari tuollaisessa tilanteessa olisi ollut ratkaiseva. Jos FA haluaa minua rankaista minua, antaa mennä vaan [siihen on totuttu]., mutt muita managereita he eivät rankaise. Tuomarit pelkäävät tuomita tilanteita Chelsean hyväksi, Mourinho rähjäsi.

Chelsea hävisi ottelun lopulta 1-3-lukemin ja hallitsevan mestarin sijoitus sarjassa on vasta 16:s.

Mourinho palasi avautumisessaan myös aiempaan tuomioon, kun liitto antoi Diego Costalle jälkikäteen Arsenal-voitosta punaisen kortin kyynärpääkontaktistaan, jota tuomarit eivät pelissä huomanneet. Costa pelasi koko ottelun sääntöjen rajamailla, mutta selvisi varoituksella ja Mourinho hehkutti silloin hyökkääjänsä peliä ottelun päättyessä voittoon ja Arsenalin topparin hölmöillessä itsensä ulos kostaessaan Costalle.

Lopulta kuitenkin pilkka kävi omaan nilkkaan, mitä Mourinhon on yhä vaikea suodattaa.

– Meitä rangaistaan aina. Yksi rangaistus on se, että Costa on pelikiellossa. Näemme samaa muissakin otteluissa eikä niistä jaeta rangaistuksia. Selviä rankkareitakaan ei anneta. Emme saa mitään edes Mestarien liigassa vaikka tuomareita on viisi kolmen sijaan.

Mourinhon käytös on joutunut FA:n kurinpitopaneelin asialistalle ja valmentajalla on torstai-iltaan asti aikaa antaa oma vastineensa.

Lähde: Goal-sivusto