Brendan Rodgers sai sunnuntaina kenkää Liverpoolin peräsimestä vaisujen esitysten vuoksi.

Hän tuli seurana kesällä 2012 suurin odotuksin ja alku näyttikin mahtavalta. Rodgersin toisena täytenä kautena (2013-2014) Liverpool taisteli jopa mestaruudesta, mutta joukkue hyytyi kalkkiviivoilla Manchester Cityn nostaessa lopulta pokaalin ilmaan.

Seuraavana kesänä joukkueesta lähti Luis Suarez ja aisapari Daniel Sturridge oli viime kaudella pitkään sivussa, mikä tarkoitti joukkueelle paluuta top 4 -sijojen ulkopuolelle viime kaudella eikä tämäkään kausi näytä muuttavan trendiä monista hankinnoista huolimatta.

Joukkue suoritti tasollaan Rodgersin alaisuudessa?

Tilastoja katsottaessa Rodgersia on vaikea pitää floppina vaan mies pikemmin ylisuoritti.

Hänen voittoprosenttinsa ja pistekeskiarvonsa on Liverpoolin toiseksi paras joukkueen Valioliiga-aikana (vuodesta 1992). Parempaan saldoon ylsi vain Rafael Benitez.

Liverpool kuului pitkään Englannin ns. neljään suureen, mutta joukkue on viime vuosina pudonnut taloudellisesti kärkijoukkueiden kelkasta, mikä on johtanut samaan tulokseen myös urheilullisella puolella pitkällä aikavälillä tilannetta katsottaessa.

Jos alla oleva Liverpoolin manageritilasto ei näy tällä sivulla, voit avata sen myös tästä.

Andrew Beasley

@BassTunedToRed

Simon Gleave

@SimonGleave
Haven't got time to look at this properly but I would imagine that Brendan Rodgers probably outperformed expectations at Liverpool. #lfc
@SimonGleave This suggests he did well (when compared to the club's recent history) in the league at least.