Manchester United on voittanut Midtjyllandin 5-1 Old Traffordilla pelatussa Eurooppa-liigan pudotuspeliottelussa. Tanskalaisseura voitti avauskohtaamisen kotikentällään numeroin 2-1, joten United eteni jatkoon yhteismaalein 6-3.

Unitedin näkyvin pelaaja oli laitahyökkääjä Memphis Depay, joka pisti pystyyn melkoisen show’n vasemmalla laidalla.

Tehokkainta jälkeä teki kuitenkin tänään 18-vuotias Marcus Rashford, joka pelasi ensimmäisen virallisen ottelunsa Unitedin edustusjoukkueessa. Rashford nousi tänään avauskokoonpanoon viime hetkillä ranskalaiskärki Anthony Martialin loukkaannuttua lämmittelyssä. Rashford viimeisteli Unitedille 2-1- ja 3-1-maalit.

Alku ei kuitenkaan mennyt joukkueen kannalta vahvasti, sillä Pione Sisto vei vierailijat johtoon 28. minuutilla. Neljä minuuttia myöhemmin United tasoitti Midtjylland-pelaajan omalla maalilla.

Rashford viimeisteli molemmat osumansa toisella puoliajalla – ensin 64. minuutilla ja sitten 75. minuutilla. Ander Herrera ja Memphis onnistuivat vielä isännille, ja ottelu päättyi 5-1.

Huuhkajien keskikenttämies Tim Sparv taisteli täydet minuutit Midtjyllandin keskikentän pohjalla.