Suomi hävisi tänään harjoitusottelunsa Norjaa vastaan 0–2.

Ottelu oli viime kesänä nimetyn päävalmentajan Hans Backen alaisuudessa neljäs, ja Suomi on hävinnyt kaikki kohtaamiset. Neljän ottelun yhteistulos on nolla tehtyä maalia ja 11 päästettyä.

Päivän ottelussa Oslossa ensimmäinen puoliaika pelattiin maaleitta, eikä kumpikaan joukkue pystynyt myöskään luomaan kummoisia tilanteita.

Puoliajalla Suomi teki useita vaihtoja. Myös maalivahtia vaihdettiin, kun Niki Mäenpään korvasi Jesse Joronen.

Norjan ensimmäinen maali syntyi toisen jakson puolivälin tienoolla, kun Jo Inge Berget viimeisteli läpisyötön päätteeksi lukemiksi 1–0.

Toisensa isännät tekivät vajaat kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä, kun maalivahti Joronen lahjoitti pallon Stefan Johansenille, jolla oli helppo työ pistää pallo maaliin.

Seuraavassa ottelussaan Huuhkajat kohtaavat FIFA-rankingin kärkimaan Belgian kesäkuussa Brysselissä.