© Kuva: Getty Images

PSG-tähti lähtökuopissa – Valioliigan jätit heti hereillä

PSG:n Marco Verratti on joutunut Ranskassa median silmätikuksi. 23-vuotias Italian maajoukkueen keskikenttäpelaaja pohtiikin siirtymistä muihin maisemiin.

Rai Sportin mukaan Arsenal, Chelsea ja Manchester United ovat kiinnostuneita pelaajasta, jota on kritisoitu ranskalaismediassa rajusti tämän tästä. Lisäksi Verratti kävi tulikivenkatkuisen debatin päävalmentaja Unai Emeryn kanssa, kun joutui viime viikolla Marseillea vastaan vaihtoon 59. minuutilla.

– Verratti haluaa voittaa PSG:n kanssa. Mutta jos nämä jatkuvat epäoikeudenmukaiset hyökkäykset mediassa jatkuvat, hän tulee todennäköisesti lähtemään Pariisista, Verrattin agentti Donati Di Campli sanoi kanavalle.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

  • Olli

    Kummallista, että tällä tasolla ei kestetä kritiikkiä? Voi varmaan samantien lopettaa jos ei tuollaista kritiikkiä kestä. Kyllä tämän tason pelaajien täytyy kestää rakentavaa kritiikkiä, nyt ei olla missään nuori suomi-leirillä. Mitä pyhimyksiä nämä pelaajat on etteikö voi muka arvostella? Eiköhän se kritiikin sieto kuulu vähän niin kuin näiden kavereiden ammattiin. Vai lähteekö kaveri heti seurasta kun tulee kritiikkiä? Nice! 😡