© Kuva: Getty Images

Huippupelaaja lainalla Arsenalista – saamassa silti jatkosopimuksen Arsene Wengeriltä!

Monen leuka loksahti, kun Englannin maajoukkuepelaaja Jack Wilshere lähti kesällä lainalle Bournemouthiin Arsenalista. Ottajia olisi ollut esimerkiksi Italiassa ja kovemmissakin Valioliigan seuroissa.

Wilsherellä on sopimusta Arsenalin kassa jäljellä 18 kuukautta, mutta BBC:n mukaan Arsene Wenger on sanonut, että hän saa jatkosopimuksen seuraan. Se on tarkoitus tehdä vuodenvaihteen tienoilla.

Viime kaudet Wilshere on paininut loukkaantumisten kanssa, mutta nyt alla on kahdeksan peräkkäistä liigaottelua ja lisäksi hänet kutsuttiin takaisin maajoukkueeseen.

– Tämä on juuri sitä, mitä hän tarvitsee, pelejä pelien perään. Tämä auttaa häntä varmasti palaamaan sille tasolle, mihin hän pystyy, Wenger sanoi.

Bournemouth ja Arsenal kohtaavat sunnuntaina, mutta sopimuksensa mukaan Wilshere ei saa pelata omistamaansa seuraa vastaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

 • JOAN ROSE

  Hyvää päivää,

  Olemme oikeutettuja ja Kunnolliset rahaa lainanantaja. Me lainata varoja ulos tarvitsevien henkilöiden taloudellista tukea, annamme laina ihmisille, joilla on huono luotto tai tarvitsevat rahaa maksaa laskuja, investoida liiketoiminnan. Oletko etsinyt lainaa? et ole hätää, koska olet oikeassa paikassa i tarjoavat laina alhaisella korolla 3%, joten jos olet tarvitsevat lainan Haluan sinun vain yhteyttä minuun Tämä sähköpostiosoite: malgorzata.bwc01@gmail.com

  Lainahakemuksen tarvittavat tiedot SINULTA ..

  1) täydelliset nimet: …………
  2) Sukupuoli: ……………..
  3) Ikä: ……………………
  4) Maa: ……………..
  5) Puhelinnumero: ……..
  6) Ammatti: …………..
  7) Kuukausitulot: ……
  8) Lainamäärä tarvitaan: …..
  9) Laina Kesto: ……………
  10) tarkoitus Laina: ………..

  Kiitos yhteistyöstä

  Parhain terveisin

  Monter Zbiorników