Liverpoolin maalinsuulle viime otteluissa paluun tehnyt Simon Mignolet ei halua luopua ykkösveskarin paikastaan.

Alkukaudesta ykkösveksarin paikan Loris Kariukselle menettänyt Mignolet sai uudestaan sauman, kun Karius haparoi parissa ottelussa joulukuun alussa. Mignolet on pelannut kolme edellistä ottelua, joista Liverpool on ottanut vakuuttavat kolme voittoa päästäen vain yhden maalin.

– Olen aina sanonut, etten halua olla kakkosmaalivahti. Olen 28-vuotias ja haluan pelata viikosta toiseen, Mignolet kertoi Times of India -lehdelle.

Liverpool on tällä hetkellä toinen Valioliigassa ja sillä on hyvä mahdollisuus palata pitkän odotuksen jälkeen mestaruuskantaan. Lauantai-iltana Liverpool kohtaa Manchester Cityn Valioliigan huippukamppailussa.

– Tänä vuonna olemme todistaneet, että meillä on saumat voittaa Valioliiga. Tiedämme, että siitä tulee todella tiukka taistelu lopussa, mutta nämä ottelut meidän täytyy voittaa, Mignolet sanoi.

Liverpoolin ja Manchester Cityn välistä Valioliigan huippuottelua voi seurata suorana lähetyksenä lauantaina 31.12. Viasat Jalkapallo -kanavalla ja verkkopalvelu Viaplayssa kello 19.30. Viasatin ohjelmatiedot tulevista jalkapallo-otteluista löydät täältä.