Thomas Müller kertoo olevansa tyytymätön asemaansa Bayern Münchenissä.

Tällä kaudella Bayernin tähtipelaaja on jäänyt jatkuvasti avauskokoonpanon ulkopuolelle ja maalinteossa hän on onnistunut vain kerran. Müller ei ole myöskään ollut ensimmäinen vaihdosta kentälle tuleva, vaan hän on jäänyt usein nokkimisjärjestyksessä esimerkiksi Frank Riberyn taakse.

27-vuotias maailmanmestari on saanut tyytyä jämäminuutteihin sen jälkeen, kun Carlo Ancelotti aloitti seuran peräsimessä kesällä. Pep Guardiolan aikana Müller oli vielä joukkueensa avainpelaajia.

Müller on viettänyt niin paljon aikaa vaihtopenkillä, että siirtohuhut ovat alkaneet liikkua kiihtyvällä tahdilla. Pelaaja itsekin myöntää, että tilanne turhauttaa ja kyllästyttää.

– Ei minua kauheasti hymyilytä siellä vaihtopenkillä istua, Müller manaili.

Eritysesti saksalaista ärsytti, ettei hän päässyt pelaamaan Bundesliigan kärkikamppailuun RB Leipzigiä vastaan.

– Ottelu Leipzigiä vastaan ei ollut minulle mukava, koska en pelannut ollenkaan.

Huhuissa Müller on yhdistetty vahvimmin Manchester Unitediin. ManU-luotsi Jose Mourinho kuitenkin väitti juuri, että ManU ei tekisi yhtään hankintaa ainakaan tammikuun siirtoikkunassa.

Olivat Mourinhon puheet sitten kauppataktikointia tai ei, Müllerin kommenttien myötä ManU joutuu todella harkitsemaan liikkeitään siirtomarkkinoilla, koska Müller on ollut ManU:n kiikareissa jo vuosien ajan.

Lähde: The Sun