Kiinan liigan Guangzhou Evergrandessa pelaava 28-vuotias Paulinho iski hattutempun, kun Brasilia rökitti Uruguayn vieraskentällä Etelä-Amerikan MM-karsinnassa peräti 4-1.

Paulinho pelaa Kiinassa jo kolmatta kauttaan, sitä ennen hän oli kaksi kautta Tottenhamissa.

Edinson Cavani vei kotijoukkueen pilkulta johtoon jo 9. minuutilla, mutta Paulinho tasoitti Neymarin syötöstä 10 minuuttia myöhemmin.

Toisella jaksolla Brasilia meni menojaan: ensin Paulinho teki illan toisensa, sitten iski Neymar ja Paulinho täydensi hattutemppunsa lisäajalla.

Argentiina oli kotonaan tiukilla Chilen kanssa, mutta Lionel Messin rankkarimaali toi todella tärkeät kolme pistettä.

Brasilia johtaa lohkoa jo seitsemän pisteen erolla Uruguayhin, Argentiina nousi voitolla kolmanneksi ohi Chilen, Ecuadorin ja Kolumbian.