FC Inter löylytti RoPS:a molempiden joukkueiden kauden avausottelussa maalein 6-2. Tauolle mentiin 4-0-lukemista, mutta maalijuhlat jatkuivat myös toisella puoliajalla.

Interin maalijuhlissa olivat vahvasti mukana kaivatut paluumuuttajat Mika Mäkitalo sekä Timo Furuholm. Mäkitalo teki yhden maalin ja Furuholm tarjoili kaksi namupassia kahteen osumaan ja viimeisteli myös itse Interin 6-1-osuman toisella puoliskolla.

Alan Henrique aloitti Interin maalijuhlat ottelun 15. minuutilla. Mäkitalo lisäsi johtoa ja Njazi Kuqi teki vielä kaksi osumaa ennen taukovihellystä.

RoPS lähti otteluun todella nuorella kokoonpanolla. Muun muassa puolustuksesta löytyi 19-vuotias toppari Leo Väisänen ja laidoilta HJK:sta tulleet 17-vuotiaat lupaukset Saku Ylätupa sekä Timo Stavitski, jotka molemmat väläyttelivät potentiaaliaan.

Kuqi viimeisteli hattutemppunsa heti toisen puoliajan alkuun seuraamalla ylärimasta kimmonneen irtopallon ja puskemalla sen sisään. Hattutemppu oli käynnistyneen Veikkausliiga-kauden ensimmäinen.

RoPS:lle pientä lohtua toi Stavitskin ensimmäinen liigamaali vajaan tunnin kohdalla. Robert Taylor kaunisteli vielä ottelun päätöslukemiksi 6-2.

Hienon esityön maaliin teki Ylätupa, jonka laukauksen Inter-vahti Henrik Moisander torjui, mutta Taylorin vedon eteen mies ei enää ehtinyt.