Fransesco Totti vahvisti torstaina, että hän tulee pelaamaan viimeisen pelinsä AS Roman paidassa tulevana sunnuntaina Genoaa vastaan Serie A:ssa.

Koko ammattilaisuransa Romaa edustanut Totti, 40, lisäsi Facebook-tililleen tunteikkaan päivityksen, jossa hän kiittää rakastamaansa seuraa ja hehkuttaa intohimoaan jalkapalloa kohtaan.

– Roma-Genoa, Sunnuntai 28. toukokuuta 2017, viimeinen kerta, kun voin pukea päälleni Roman pelipaidan. En voi muutamin sanoin kuvailla, mitä nämä värit ovat merkinneet, merkitsevät ja tulevat aina merkitsemään minulle.

– Minusta tuntuu, että rakkauteni jalkapalloa kohtaan ei ikinä haihdu, se on intohimo, minun intohimoni. Se on niin syvä, etten voisi kuvitella jättäväni sitä tähän. En ikinä.

– Maanantaista lähtien olen jälleen valmis. Olen valmis uuteen haasteeseen.

AS Roman urheilutoimenjohtaja Monchi sanoi aiemmin tällä kaudella, että Totti päättää uransa Romassa ja siirtyy seuran urheilujohtoon. Italian maajoukkueen entinen tähti ei ole kuitenkaan julkisesti allekirjoittanut Monchin lausuntoa, vaikka onkin myöntänyt, että Roma on tehnyt hänelle tarjouksen johtajan paikasta.

Totti ei ole myöskään vahvistanut, että hän lopettaisi aktiiviuransa tähän kauteen. Jatkosuunnitelmiaan hän ei ole kuitenkaan vielä paljastanut.