Real Madrid voitti toista kertaa peräkkäin Mestarien liigan finaalin, kun Juventus kaatui maalein 3-1.

Ensimmäinen puoliaika meni Juventuksen hallinnassa, mutta maalit menivät silti tasan. Cristiano Ronaldo vei Realin johtoon 20. minuutilla.

Mario Mandzukic toi Juven tasoihin nopeasti upealla saksipotkumaalilla.

Toisella puoliajalla Real otti pelin hallintaansa. Reilun tunnin kohdalla Casemiro pommitti vastapalloon ottelun voittomaalin.

Ronaldo löi pelin pakettiin 64. minuutilla. Upean esityön maaliin teki Luka Modric. Ronaldo nousi kahden finaalimaalin myötä myös Mestarien liigan maalikuninkaaksi.

Viimeinen niitti oli Juan Cuadradon ulosajo toisen varoituksen myötä 84. minuutilla. Juven kiri jäi totaalisesti piippuun. Uusinnassa näytti siltä, että Sergio Ramos filmasi toisen varoituksen Cuadradolle.

Loppulukemat iski 90. minuutilla Marcelon syötöstä vaihdosta sisään tullut Marco Asensio.

Real juhli myös viime vuonna Mestarien liigan voittoa.