RoPS kertoi tiistaina, että seuran tähtipelaaja Robert Taylor, 22, siirtyy AIK:hon kolme ja puolivuotisella sopimuksella. RoPS saa Taylorista siirtokorvauksen.

RoPS kertoo nettisivuillaan, että siirto on yksi seuran merkittävimmistä pelaajakaupoista. Taylor ei ole enää käytettävissä RoPS:n seuraavassa ottelussa HIFK:ta vastaan.

– AIK:n pääpelaajatarkkailija Tobias Ackerman on ollut minusta kiinnostunut viime syksyn testeistä saakka, mutta suurimman urakan teki edesmennyt Ville Lyytikäinen, jonka työtä Tuomas Talvitie myöhemmin jatkoi, Taylor kiitti agenttejaan seuran nettisivuilla.

– Erityiskiitos myös RoPS:lle seurana sekä Juha Maliselle, joka luotti minuun ja antoi minulle peliaikaa. Ilman sitä vastuuta tämä ei olisi ollut mahdollista, Taylor sanoi.

Taylorin siirto jättää ison aukon rovaniemeläisten hyökkäyspäähän. RoPS-paidassa Taylor viimeisteli kaikkiaan 18 maalia, joista 14 syntyi Veikkausliigassa ja 4 Suomen Cupissa.

– Tietenkin mukana on myös haikeutta. Jokaisen hyvän pelaajan haluaisi pitää loppuun saakka itsellään, mutta samalla seuran kannalta tämä tarina eteni kuten oltiin käsikirjoitettukin, seuran puheenjohtaja Petri Jaatinen sanoi

Katso twiitti alta, jos et näe, katso täältä.

Lähde: RoPS