Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho toivoo, että ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic liittyisi vuodenvaihteessa sekä ManU:n pelaaja- että valmentajaryhmään, kertoo The Independent.

Ibrahimovic, 35, liittyi viime kaudeksi Unitediin vapaana agenttina. Hän ehti pommittaa seuralle 28 maalia, kunnes hän loukkasi polvensa vakavasti Eurooppa-liigan ottelussa Anderlechtia vastaan. Ibrahimovicin odotetaan palaavan pelikentille ensi vuoden tammikuussa.

Portugalilaismanageri Mourinho toivoo, että hän voisi tammikuusta lähtien käyttää Ibrahimovicia samanalaisessa roolissa kuin hän käytti Chelsea-aikoinaan Didier Drogbaa.

Mourinho uskoo, että ruotsalaishyökkääjä voisi olla hyvä inspiraation lähde seuran nuorille pelaajille.

– Me keskustelemme siitä mahdollisuudesta, että hän jatkaisi kanssamme. Hänen osaltaan oli hyvin selvää, että viime vuosi ei riittänyt hänelle, sanoi Mourinho.

– Hän haluaa yhä pelata jalkapalloa korkeimmalla tasolla, ja me keskustelemme siitä, että hän liittyisi mukaamme kauden toiselle puoliskolle. Hän on loukkaantunut ja tarvitsee aikaa kuntoutua, hän ei ole valmis pelaamaan huomenna. Se ei ole niin kiireellinen asia.