Chelsea väänsi Tottenhamin vieraana 2-1-voiton sunnuntaina Valioliigan huippukamppailussa. Mixu Paatelaisen mukaan Chelsean puolustus oli todella vahva, mutta näyttävästi pelannut Tottenham olisi ansainnut enemmän.

– Conte oli rakentanut oman pelaamisensa juuri puolustamisen kautta. Ja kotityöt oli tehty hyvin. Oli toimiva veto laittaa keskikentän keskelle kolme pelaajaa vierekkäin David Luizin johdolla rikkomaan Spursin vahvin osa-alue, eli kymppipaikan pelaaminen. Se toimikin erittäin hyvin. Spurs ei saanut normaalia määrää maalipaikkoja sieltä, Paatelainen analysoi Valioliiga.comin palstallaan.

Tottenham ei sunnuntaina onnistunut löytämään lääkkeitä Chelsean lyömiseksi. Paatelainen kuitenkin uskoo, että Tottenhamilla on vielä sanansa sanottavana.

– Spurs ei pelannut huonosti, mutta kuten sanottua, Chelsea puolusti avainalueilla hyvin. Mutta tällaista jalkapallo on: näyttävämpi joukkue hävisi, Chelsea kuittasi kolme pistettä.

– Mutta ei Spurs-fanien kannata laittaa päätä pusikkoon tämän tappion myötä. Joukkue tulee olemaan korkealla tämän kauden sarjataulukossa.