Real Madrid otti 2-1-voiton Manchester Unitedista UEFA Super Cupissa tiistaina illalla Makedonian Skopjessa. Ottelussa kohtasivat viime kauden Mestarien liigan (Real) ja Eurooppa-liigan (ManU) voittajat.

Madridilaiset siirtyivät pitkän painostuksen jälkeen 1-0-johtoon, kun ottelua oli takana 23 minuuttia. Dani Carvajalin keskitys löysi Unitedin rangaistusalueelta Casemiron, joka kurotti palloon ja ohjasi sen verkkoon. Hidastukset paljastivat tilanteen paitsioksi, mutta avustavan erotuomarin lippu ei noussut.

Toista puoliaikaa oli kulunut vasta kuusi minuuttia, kun Real iski jälleen. Isco pelasi loistavan seinäsyötön Gareth Balen kanssa ManU:n rangaistusalueella ja pääsi sijoittamaan pallon rauhassa ohi maalivahti David De Gean.

Manchesterilaisilla oli loistava paikka tehdä kavennusmaali vain hetkeä myöhemmin, kun Real-maalivahti Keylor Navas torjui pallon Paul Pogban puskusta suoraan Romelu Lukakulle. Belgialaishyökkääjä laukoi kuitenkin pelivälineen lähietäisyydeltä taivaan tuuliin.

Seuraavasta tuhannen taalan paikastaan ManU:n kesähankinta ei enää erehtynyt. Navas joutui 62. minuutilla ”sylkemään” Nemanja Maticin tulisen laukauksen eteensä, Lukaku ennätti palloon ennen madridilaispuolustusta ja laittoi pelivälineen maaliin.

Lisäaikaa pelattiin useiden pelikatkojen seurauksena peräti seitsemän minuuttia, mutta enempää osumia ei ottelussa nähty.