FC Hämeenlinna on kiinnittänyt lahtelaisen jalkapallokoulun tuotteen Loorents Hertsin alkaneen kauden joukkueeseensa, kertoo seuran tiedote.

Viime kaudella FC Lahden ryhmään kuulunut Reippaan kasvatti tuo FC Hämeenlinnaan monipuolista osaamista. Keskikentän ja alakerran rooleista luonnistuu valtaosa. Maajoukkuekokemustakin löytyy, sillä Hertsillä on vyöllään kaksi maaottelua sekä U18 että U19 -maajoukkueesta. FC Hämeenlinnaan 169-senttinen väkkärä tulee hyvällä motivaatiolla.

– Oikein hyvällä fiiliksellä saavun uuteen ympäristöön. Vielä en kauheasti osaa analysoida eroavaisuuksia lahtelaiseen futiskenttään, mutta joukkue itsessään vaikuttaa hyvähenkiseltä ja mukavalta. Hyvin olen päässyt jengiin sisään. Tekemiseen on selkeästi myös ammattimainen ote, joka miellyttää itseäni, Hertsi sanoo.

”Koulutukseltani olen keskikentän keskustan pelaaja”

– Koulutukseltani olen keskikentän keskustan pelaaja, mutta pari viime kautta on mennyt monipuolisesti alakerran ja keskikentän laidoilla. Aika näyttää millaista roolia täällä on tarjolla. Vastuuta ja onnistumisia kuitenkin janoan, niiden kautta olisi mahdollisuus ottaa askel kohti suurta unelmaani, eli ulkomaan kenttiä, Lätty maalailee.

FC Hämeenlinnan piiskuri Jussi Lempinen on tyytyväinen saatuaan ryhmäänsä monipuolisen ihmisdynamon.

– Loorentsin asenne on hyvä ja hän tuo ryhmäämme kosolti pallollista lisäarvoa. Lisäksi Hertsi on ihan selkeä täsmähankinta viime kauden ongelmakohtaan, eli hän tuo myöskin liikenopeutta laitapelaamiseemme. Monikäyttöisyys on plussaa, pelaaminen sekä pakkina että keskikentällä luonnistuu. Vielä on aikaista sanoa, mistä pelipaikka lopulta löytyy, Lempinen toteaa.