Elokuun lopussa Kreikan pääsarjan Panioniosin riveihin siirtynyt suomalaishyökkääjä Njazi Kuqi jatkaa maalitehtailuaan. Lauantaina mies viimeisteli AO Kerkyraa vastaan ottelun avausosuman 71. peliminuutilla ja syötti kolme minuuttia ennen täyttä aikaa 2-0-loppulukemat.

– Tiesimme jo etukäteen, että ottelusta tulee vaikea. Molemmat joukkueet tarvitsivat kolme pistettä parantaakseen asemia sarjataulukossa, Kuqi virkkoi NovaSportsin haastattelussa.

– Me teimme maalit. Oli kaikkein tärkeintä pitää kolme pistettä täällä. Ottelussa molemmilla joukkueilla oli maalipaikkoja, oli siis tärkeää saada tehtyä kamppailun avausosuma. Se toi meille lisää itseluottamusta, jonka avulla teimme ratkaisevan toisen maalin.

Panioniosilla on nyt yhdentoista pisteen kaula putoamisviivaan, tosin kellarissa olevilla joukkueilla on vähemmän otteluita pelattuna. Matkaa eurokentille oikeuttavaan viidenteen sijaan on seitsemän pinnaa.

– Totta kai voitto antaa lisää itseluottamusta ja rentoutta otteisiin. Mikään ei kuitenkaan ole vielä sarjassasäilymisen suhteen varmaa, joten työntekoa on jatkettava. Vielä on liian aikaista alkaa levätä laakereilla, Kuqi tietää.

Lauantainen osuma oli Kuqin kauden seitsemäs osuma. Koko muu Panionios-ryhmä on saanut kasaan kymmenen häkkiä. Henkilökohtaisesti suomalainen toki iloitsee omista osumistaan, muttei aseta niitä tärkeydessä joukkueen menestymisen edelle.

– Minulla ei ole maalitavoitetta, sen näkee sitten kauden päätteeksi. Teen joka ottelussa parhaani ja toivottavasti sen kautta saan lisää maaleja aikaiseksi, Kuqi toteaa.