Veikkausliigan viime kauden maalinkuningas Timo Furuholm sai uralleen Saksassa lentävän lähdön. FC Interistä siirtynyt hyökkääjä laukoi Fortuna Düsseldorfille 1-0 voittomaalin Wintercup-turnauksen finaalissa Bundesliigan Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Fortunan päävalmentaja Norbert Meier iloitsi suomalaisen puolesta.

– Kyseessä on totta kai jälleen yksi niistä hienoista tarinoista, jollaisesta voi vain unelmoida, luotsi kertoi ottelun jälkeen.

Meier ymmärsi myös, että Furuholmin debyyttiottelun kulissin on täytynyt olla vaikuttava suomalaisen mielestä.

– Inter Turulla ei aina taida olla yli 37.000 katsojaa. Katsomossa taitaa olla ennemminkin tuon verran sormia kuin päitä, Meier virnuili.

Päävalmentaja ei kuitenkaan halua ratsastaa turnausvoitolla, sillä hän toki tietää otteluiden olleen vastustajillekin luonteeltaan treenimatseja.

– Urheilullisesti tämä kaikki oli ainoastaan yksi pala valmistautumistamme kevätkauteen. Nyt odotamme jo innolla keskiviikkona alkavaa harjoitusleiriä, jossa jatkamme työntekoa, Meier painotti seuran nettisivuilla.

Furuholmin joukkue lentää keskiviikkona viikon mittaiselle harjoitusleirille Espanjan Marbellaan. Leirin aikana on ohjelmassa treenimatsit Sveitsin pääsarjan Grashoppersia ja ukrainalaista Dnjepr Dnjepropetrovskia vastaan.