Australian jalkapalloliigan Sydney FC:n riveistä lähtöä tekevä Juho Mäkelä pääsi pitkästä aikaa tositoimiin, kun Newcastle Jets murskasi Sydneyn sunnuntaina.

Mäkelä päästettiin irti jo ensimmäisen puoliajan 36. minuutilla, mutta sekään ei auttanut kotijoukkuetta, joka hävisi lopulta 2-5.

Puoliajalla tilanne näytti suorastaan masentavalta, kun valotaululla komeilivat Newcastlen 3-0 johtolukemat, mutta Sydney teki kaksi seuraavaa kavennusmaalia.

Newcastlen Jeremy Brockien toinen osuma katkaisi Sydneyn kirin ja tilanne oli 2-4 matsin 87. minuutilla. Loppulukemat 2-5:een syntyivät yliajalla.

Viime aikoina katsomon puolella istuneelle kärkimiehelle on FoxSportsin mukaan ilmoitettu, ettei hänen kauden päätteeksi katkolla olevaa sopimusta jatketa. Sen sijaan Mäkelälle on annettu ymmärtää, että löytäessään uuden seuran hän on vapaa lähtemään (lue lisää tästä).