Helsingin Jalkapalloklubi pelaa lauantaina jo kolmannen ottelunsa vuoden 2012 Liigacupissa. Helsinkiläisillä on kasassa kaksi voittoa ja nyt se saa vieraakseen urakkansa aloittavan FC Hongan.

HJK-luotsi Antti Muuriselle espoolaisseura on vuosien saatossa ollut kaikkein vaikein vastustaja. Veikkausliigassa Honka on Muurisen 34 kohtaamasta joukkueesta ainoa, jota vastaan mestarivalmentajan saldo on alle yhden pisteen per kamppailu.

Muurisella on liigan puolella kolmestatoista Honka-matsista voittosarakkeessa ainoastaan kaksi merkintää. Lisäksi saldona on viisi tasapeliä ja kuusi tappiota. FC Jazzin ohella Honka on Veikkausliigassa ainoa seura, jota vastaan Muurisen joukkueet ovat maalierossa pakkasen puolella.

Myös Liigacupissa espoolaiset ovat aiheuttaneet HJK:lle ja Muuriselle päänsärkyä, sillä kuudesta yrittämästä Klubilla on kasassa ainoastaan yksi voitto.

Liigacupin aiempien keskinäisten kohtaamisten saldo:

HJK: 6 ottelua, 1 voitto, 4 tasapeliä, 1 tappio, maalit 10-8
Honka: 6 ottelua, 1 voitto, 4 tasapeliä, 1 tappio, maalit 8-10

Veikkausliigan aiempien keskinäisten kohtaamisten saldo:
HJK: 13 ottelua, 3 voittoa, 5 tasapeliä, 5 tappiota, maalit 11-12
Honka: 13 ottelua, 5 voittoa,5 tasapeliä, 3 tappiota, maalit 12-11

SuomiFutis.com-sivusto on vahvasti mukana Liigacupin uutisoinnissa eritoten ennakkojuttujen kautta. Hyödynnämme tilastotietokantaamme kertoaksemme Liigacupin ja yksittäisten otteluiden alla kisan mielenkiintoisimmat ennätykset. Otteluennakoissa luodaan katse otteluparin Liigacup-kohtaamisten lisäksi myös keskinäisiin matseihin Veikkausliigassa.