Riku
ja Roope Riskin edustama Hönefoss BK otti 5-1 voiton Tomi Maanojan Sandefjordista lauantaina pelatussa harjoitusottelussa.

La Mangan harjoitusleirillä saadusta aivotärähdyksestä toipunut Maanoja torjui koko ottelun Sandefjordin maalilla ja sai kerätä pallon viidesti verkoista. Hönefossin kymppipaitaa kantava Riku Riski aloitti pelin keskikentän oikealla laidalla ja hänet vaihdettiin kentältä puoliajalla. Roope Riski pääsi kentälle 68 minuutin kohdalla.

Hönefoss BK:n verkkosivuilla Riku Riski kertoo lähtevänsä luottavaisena ensi viikonloppuna alkavaan sarjaan.

– Mielestäni pelasimme vakuuttavasti. Teimme hyvin töitä koko ottelun läpi. Nyt on helppoa lähteä sarjaan. Olemme pelanneet hyvin treenipeleissä.

Hönefossin kausi Norjan liigassa käynnistyy 25. maaliskuuta, kun taas Sandefjordin kausi Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Adecco-liigassa alkaa 9. huhtikuuta.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!