FC Schalken Teemu Pukki jäi yllättäen vähäiselle peliajalle viime viikon sunnuntaina, kun joukkue kohtasi Kaiserslauternin vieraskentällä.

Pukki ei kuitenkaan ole jäänyt henkilökohtaista takaiskua voivottelemaan. Suomalainen kärkimies on virittänyt ajatuksensa jo lauantaiseen kotiotteluun Bayer Leverkusenia vastaan.

– Olemme näyttäneet edellisissä peleissä suuren potentiaalimme hyökkäyspäässä. Leverkusenin on pakko voittaa, jos he haluavat kammeta meidän yläpuolellemme sarjataulukossa, Pukki analysoi seuran verkkosivuilla.

21-vuotias peluri uumoilee, että kotietu antaa merkittävän hyödyn suhteessa vastustajaan.

– Suuri etumme on pelata kotona faniemme edessä. Olemme todistaneet monta kertaa tällä kaudella, että meidät on silloin erittäin vaikea voittaa.

”Käyttöä kolmelle pisteelle”

Huuhkaja-hyökkääjän mukaan kolme pistettä ovat erityisen tärkeitä tasaisen sarjatilanteen vuoksi. Bundesliigan kolme parasta pääsevät suoraan Mestarien liigaan, joten neljäntenä sarjataulukossa keinuvat gelsenkircheniläiset tekevät kaikkensa ohittaaksen pisteen edellä olevan Alexander Ringin edustaman Borussia Mönchengladbachin.

-Voimme kolmella pisteellä laittaa painetta Gladbachin suuntaan. Mikäli meille avautuu tilaisuus ohittaa heidät, käytämme sen myös hyväksemme, Pukki päättää luottavaisena.