FC Honka lähtee 15. huhtikuuta alkavaan Veikkausliiga-kauteen hieman hankalista asemista. Joukkue joutui myymään kaksi parasta pelajaansa, Demba Savagen ja Rasmus Schüllerin kesken harjoituskauden paikalliskilpailija HJK:n riveihin ja täydennystä ei hankittu.

Joukkue kuitenkin osoitti vaarallisuutta talven Liigacupin peleissä kaatamalla mm. HJK:n kahteen kertaan.

– Ollaan tehty paljon ja määrätietoisesti töitä talvella ja halutaan uskoa, että mitalisija on mahdollinen. Ollaan näytetty tänäkin vuonna jo, kun voitettiin HJK liigacupissa kahteen kertaan, että mikään ei ole mahdotonta, FC Hongan päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoi SuomiFutis-sivustolle.

Suureen haasteen Hongan tulevaan kauteen muodostaa joukkueen kapeahko materiaali, kun Veikkausliigassa pelataan viime kauden tapaan 33 ottelua joukkuetta kohden.

– Jo määrällisesti meiltä puuttuu yksi toppari, yksi keskikenttä ja yksi hyökkääjä. Kolmen pelaajan määrällinen vaje näkyy selkeästi joukkueessa, ja sen lisäksi kun lähtijät olivat meidän kaksi parasta pelaajaa, niin se heikentäisi mitä tahansa joukkuetta.

Mika Lehkosuon haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan keskiviikon aikana SuomiFutis-sivustolla. Lehkosuo kertoo mm. ketkä nousevat Hongasta tulevalla kaudella Veikkausliigan eliittiin.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!