Saksan bundesliigaseura Schalke pelaa sunnuntaina Hannoveria vastaan kotonaan.

Gelsenkircheniläisten suomalainen kärkimies Teemu Pukki muistaa vastustajan hyvin marraskuisesta kohtaamisesta. Tuolloin Huuhkaja-hyökkääjä oli ensimmäistä kertaa joukkueensa avauksessa ja kiitti luottamuksesta iskemällä kaksi osumaa isäntien verkkoon.

– Totta kai muistan sen vieläkin. Se oli uskomaton tunne. Ensimmäinen peli alusta asti, ja sitten vielä kaksi maalia, se oli kerrassaan kaunista, Pukki tunnelmoi Hannoverin verkkosivuilla.

Pukki muistaa ottelun myös fanien hullaantumisesta. Suomalaissankaria vaadittiin koitoksen jälkeen vierasfanien eteen juhlistamaan voittoa. Kiharapäinen sankari empi hetken, nieli sitten ujoutensa ja marssi huudattamaan yleisöä.

– Minulla on nyt enemmän maaleja tililläni ja olen sopeutunut joukkueeseen. En ole enää niin ujo faniemme edessä, joten voittojen juhliminen kannattajien kanssa tekee minut hyvin iloiseksi.

Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 16.30.

Lisäjännitystä otteluun ja Teemu Pukin otteiden seuraamiseen saat Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!