Englanti avasi EM-kisat 1–1-tasapelillä Ranskaa vastaan. Joukkue pääsi jo johtoasemaan keskuspuolustaja Joleon Lescottin maalilla, minkä Ranska kuittasi hetkeä myöhemmin, kun Samir Nasri laukoi näyttävästi alakulmaan.

Ottelun loppupuolella kumpikin vältteli enemmän tappiota, kuin haki aktiivisesti voittoa. Ranska oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta englantilaiset olivat suoritukseen ja lopputulokseen tyytyväisiä.

– Olisimme olleet ilahtuneita voitosta, mutta kuten näitte tänään, Ranskalla on fantastisia pelaajia. Aiheutimme heille kuitenkin runsaasti ongelmia, kuten hekin meille. Olemme kaiken kaikkiaan tyytyväisiä suoritukseemme, Englannin kapteeni Steven Gerrard kertoi Sky Sportsille.

Ranska oli ennalta lohkon kovin tasonmittari, jonka Englanti selvitti hyvin.

– Kuten sanoimme ennen peliä, tuli voittoa, tasapeli tai tappio, niin emme olisi mistään vetäneet liikaa johtopäätöksiä. Tämä oli vasta lähtölaukaus turnaukselle. Oli hyvä kuitenkin saada pistetili auki.

D-lohkon toinen kamppailu Ruotsin ja Ukrainan välillä pelataan tänään klo 21.45 alkaen. Englannin pelit jatkuvat perjantaina Ruotsia vastaan.

Unibet tarjoaa EM-futikseen runsaasti mielenkiintoisia ja tuottoisia erikoisvetoja!
Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!